Vilket byggföretag rekommenderar ni i Norrköping?

Har varit inne och kollat lite på olika byggföretags hemsidor, för vi ska ju bygga ut hemma. Tanken är att vi ska bygga ut vardagsrummet. Eller vardagsrummet ska ta plats från hallen och så ska det bli en ny hall. Vilket självklart inte är något som vi kan göra själva, så därför kommer vi istället att ta hjälp av hantverkare från ett byggföretag här i Norrköping, men är inte 100 % säker på vilket än. Igår kväll var jag inne och kollade på Robert Kiziewicz Byggfirma hemsida och på referenser från tidigare arbeten och måste ju erkänna att det ser ganska bra ut, vet inte riktigt exakt hur jag vill ha det egentligen, men de har ändå lite den stil på arbetet som vi också vill ha.

Jag är egentligen ganska mycket för att sköta bygg och renoveringar på egen hand men har fått inse att det inte alltid är möjligt att göra just det, i alla fall inte när det gäller stora renoveringar eftersom det är så otroligt viktigt att det blir bra och då vill man inte chansa. Eller jag vill i alla fall inte chansa med det utan tänker att om vi helt enkelt bara ser till att anlita ett byggföretag direkt så att vi får duktiga hantverkare som utför arbetet så behöver vi sen inte tänka så värst mycket mer på det, för det finns så otroligt mycket mer som spelar in i det.

Men om någon av er har anlitat Robert Kiziewicz Byggfirma i Norrköping så får ni gärna säga hur de var. Är det några som ni rekommenderar eller inte, vad tycker ni om dem egentligen.