Det här företaget hjälpte mig med tillbyggnaden

Hej och hopp allt gott folk och välkomna in till bloggen. Idag ska jag berätta om hur det gick till när jag skulle bygga till mitt hus för att få ett par extra sovrum och jag hoppas att min berättelse om ett företag som kan hjälpa till med det mesta inom bygg i Uppsala kan vara till nytta för dig, om du som jag planerar att bygga om eller bygga till. Tack vare ett företag som heter Örkulla Bygg & Fastighetsservice, så kunde tillbyggnaden bli möjligt. Det här är ett företag som kan hjälpa er med mycket, ni som har något projekt på gång inom bygg i Uppsala med omnejd.   

Jag bor mycket vackert i Uppsala som är en underbar stad att bo i. Nu kan jag njuta av den fina utsikten bort mot skogen i de nybyggda sovrummen på tredje våning. det känns som att vara ett med naturen, fast man är inne får man en känsla av att skogsbada! Dessutom blev det särskilt bra med braskaminen som står i en hörna i mitt sovrum och sprakar så härligt och värmer så gott. Här har blivit helt fantastiskt och jag är oerhört tacksam till Örkulla Bygg & Fastighetsservice. Några grannar längre ner på gatan har också fått hjälp med olika om- och tillbyggnader. De har också anlitat det här företaget så vi är många som kan gå i god för att detta företag inom bygg i Uppsala är ett helt fantastiskt företag. Nu hade jag inte så väldigt mycket mer att säga om det här för tillfället men ni som söker efter ett riktigt bra och pålitligt företag som kan hjälpa er med era projekt inom bygg i Uppsala med omnejd behöver inte söka längre, ta hjälp av Örkulla Bygg & Fastighetsservice!