Behöver en snickares hjälp för att riva väggen

Var uttråkad och bestämde mig för att helt enkelt börja göra om här hemma här om dagen. Blev så att jag började riva i hallen, vi har ändå tänkt renovera den och göra om. Men jag tog ner allting vi har där och tänkte att jag skulle försöka mig på att riva ner väggen, för vi har ändå ganska många verktyg i garaget så tänkte att det borde inte vara några större problem, varför anlita en snickare här i Skellefteå när jag likväl kan göra det på egen hand.

Så det blev precis så jag gjorde, enda problemet var att det nu sitter en hammaren i väggen och den står stadigt kvar. Tydligen är det inte alls så lätt att ta ner väggar, det går inte bara sådär. Eller så är det bara jag som är lite för svag i musklerna. Får nog ge upp den tanken nu i alla fall och se till att leta upp en bra snickerifirma här i Skellefteå. Vet att det ska finnas en firma som heter Kågströms Bygg som jag har hört ganska mycket bra om. Men har inte läst någonting som dem själv så vet inte exakt vilka tjänster det är de utför. Men det får bli så att jag ser till att kolla upp dem och så får jag se sen om det är deras snickare jag ska ta hjälp av eller om jag istället ska göra så att jag tar hjälp av någon helt annan. Det är ju ett ganska stort beslut ändå, för jag vill ju att det ska bli bra.